HTML

A tanácsadó kutya

Eredetileg a labrador és golden retriver keverék Pedro volt az írások középpontjában. Örökbefogadott kutya, aki véletlenül lett része az életünknek. Mivel családállítással foglalkozunk, próbaképpen bevittük a csoportjainkba, szerettük volna ezzel is segíteni a szocializációs folyamatát. A legnagyobb döbbenetünkre aztán ő legalább annyit tett hozzá az állításokhoz, olykor kulcspozícióba helyezkedve, a megoldást mutatva, mint amennyi szeretetet kapott a csoporttagoktól. A korábban folyton menekülő, elszökős kutya változása izgalmas, és persze folyamatos kihívás volt a számunkra. Aztán folyamatosan bővülni kezdett a falkánk...

Friss topikok

  • tippmix: nice, gratula a falkához! Remélem egyszer nálunk is több mint 1 kutya lesz :D (2015.02.12. 15:57) Miért? - NAPI ÖDÖN
  • Venlo: Felháborító, mélységesen etikátlan, alávaló, erkölcstelen (nem sorolnám tovább a negatív jelzőket)... (2014.09.19. 16:46) Az ismert molesztáló (2.)
  • családállító: @wape: Neked is köszönöm. (2014.08.30. 10:23) Az ismert molesztáló
  • pottyoslabda: Hajrá Gesztenye! Reméljük május 11-én láthatunk Téged/Titeket a Boxermajálison <3 (2014.04.06. 19:38) Gesztenye (2.)
  • kutya vacsorája: én pólót csináltattam. "dagadt a kutyám. tudok róla". de így sem hagyták abba a népek... (2013.03.25. 18:39) Light & fitt

Na most mi is történik? (2.)

2012.03.27. 18:24 családállító

Az elmúlt pénteken Sándor egyéni üléses családállítást tartott, és persze vitte magával Pedrot is. Az első kliens félt tőle, na jó, nem konkrétan, de úgy általában a kutyáktól. Pedro decensen kerülte őt, ha nem aludt, akkor kellő távolságból szemlélte az eseményeket.

Másodszor fordult elő azonban, hogy az ideges, bizonytalan kliens jelenlétében többször is felugrott Sándorra, megfogta finoman a kezét, mintha megpróbálta volna elhúzni, kihúzni a körből.

Pedro jelezni szeretne valamit

A következő kliensnél pedig nagyon furcsa dolgot művelt a kutya. Egy régi családi történet került elő, az egyik nagyszülő volt benne a főszereplő, akinek a tettei, úgy tűnik, nagyon is hatással vannak a segítségünket kérő hölgyre. Egyéni ülésben papírlapok helyettesítik a szereplőket, rendszerelemeket. Sándor betett egyet a kliens működési módjának = azokat tetteit szimbolizálta ez a papírlap, amelyektől szabadulni szeretne.

Pedro egyszer csak felpattant és nekiesett ennek a papírnak, ízekre szedte, széttépte. (Az egyszercsaknak volt azonban előzménye is: Sándor elmesélése alapján épp akkor történt mindez, amikor elhangzott az a tanács, hogy a kliensnek el kell engednie bizonyos dolgokat, érzéseket az életéből.)     

Aztán akcióba lép

Sándor és a kliens csak néztek, a kutya soha korábban nem csinált még ilyesmit.

És, íme...

Szólj hozzá!

Címkék: budapest kutya családállítás pedro hellinger rendszerakadémia

A bejegyzés trackback címe:

https://pedromunkatars.blog.hu/api/trackback/id/tr624344133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.